TARIEVEN 2020

Pedicure behandeling (maximaal 45 minuten):  € 27,-

De behandeling bestaat uit:

  • Desinfecteren van de voeten

  • Nagels knippen

  • Ingroeiende nagels behandelen

  • Likdoorn(s) en eelt verwijderen (d.m.v. mesje en mechanisch afwerken)

  • Behandelen van eventuele schimmelnagels en kalknagels

  • Mechanisch afwerken van likdoorn(s) en eeltplekken

  • Mechanisch de nagels afwerken (polijsten)

  • Het schoonmaken van de nagelomgeving

  • Als afsluiting worden de voeten heerlijk met een crème ingesmeerd.

Mocht er meer tijd nodig zijn om uw voeten te behandelen dan de standaard 45 minuten, dan kan in overleg de pedicure behandeling worden uitgebreid. Per 15 minuten wordt hiervoor € 7,50 extra in rekening gebracht.

Eventuele aanwezige Gellak op uw teennagels graag zelf verwijderen. ​​​

NIEUW 

Pedicure in de Muren biedt nu WandelWol aan in haar assortiment:

€   6,95 zakje van 10 gram WandelWol

€   9,95 zakje van 20 gram WandelWol

€ 18,95 zakje van 40 gram WandelWol

Wij werken met de producten van HFL Laboratories.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

WandelWol bestaat uit 100% wol afkomstig van het schaap. Het bevat geen chemische bewerkingen of toevoegingen. Kenmerken van WandelWol is dat het zacht en rijk aan lanoline (wolvet) is. Dit zit er van nature al in en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Wandelwol neemt transpiratievocht op en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend bij eeltlocaties, likdoorns tussen - onder en op de tenen, verlicht de druk bij pijnlijke wratten, wintertenen. 

 

WandelWol is ideaal tijdens het sporten, tijdens het lopen van verre afstanden (Vierdaagse), lopen op hoge hakken enz. Let op: WandelWol antidruk-wol niet  gebruiken bij de risicovoet!

2019 PEDICURE IN DE MUREN