TARIEVEN 2020

Pedicure behandeling (maximaal 45 minuten):  € 27,-

De behandeling bestaat uit:

 • Desinfecteren van de voeten

 • Nagels knippen

 • Ingroeiende nagels behandelen

 • Likdoorn(s) en eelt verwijderen (d.m.v. mesje en mechanisch afwerken)

 • Behandelen van eventuele schimmelnagels en kalknagels

 • Mechanisch afwerken van likdoorn(s) en eeltplekken

 • Mechanisch de nagels afwerken (polijsten)

 • Het schoonmaken van de nagelomgeving

 • Als afsluiting worden de voeten heerlijk met een crème ingesmeerd.

Mocht er meer tijd nodig zijn om uw voeten te behandelen dan de standaard 45 minuten, dan kan in overleg met u, de pedicure behandeling worden uitgebreid (wanneer hier tijd voor is). Per 15 minuten wordt hiervoor € 7,50 extra in rekening gebracht.

Eventuele aanwezige Gellak op uw teennagels graag zelf verwijderen. ​​​

Het plaatsen van een Nagelbeugel 

Wanneer ingroeiende nagels steeds blijven terugkomen ondanks een regelmatige pedicure behandeling, dan kan d.m.v. een nagelbeugel de nagel in een andere positie gedwongen worden, zodat de nagel niet meer ingroeit.

Het plaatsen van een nagelbeugel: € 23,-

Dit is inclusief nacontrole van de nagelbeugel na 1 week.

Met onderstaande nagelbeugels wordt gewerkt:

 • Nagelbeugel 'Veertje'. Het veertje is een stalen beugel met twee oogjes. Deze nagelbeugel wordt voor u op maar gemaakt. De beugel wordt vastgezet met een laagje gel op de nagel. De nagelbeugel trekt aan de nagelranden waardoor de nagel op deze manier wordt gecorrigeerd. 

 • Nagelbeugel 'Onyclip/BS Spange'. Deze nagelbeugel heeft een witte stalen strip. Ook deze beugel wordt voor u op maat gemaakt en vastgeplakt aan beide kanten van uw nagel. Deze nagelbeugel strekt de zijkanten van de nagel omhoog om de nagel te corrigeren. 

 • Nagelbeugel 'Podostripe'. Deze nagelbeugel is van wit kunststof en brengt de nagel op spanning. Deze nagelbeugel wordt vastgeplakt op de nagel. 

Nagelreparatie met Gel, per nagel € 12,-

In combinatie met een pedicure behandeling

NIEUW BIJ PEDICURE IN DE MUREN

Dadi’Oil (14,3ml) per stuk  € 18,95

Je nagels en nagelriemen zijn vrij kwetsbaar. Een goede verzorging met een nagelolie is dan ook essentieel om verdere uitdroging te voorkomen. geeft flexibiliteit, stevigheid en glans, en is 95% gecertificeerd organisch: het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerd organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die een duurzame landbouw bedrijven en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

 

Zuivere avocado-olie, extra vierge olijfolie en jojoba-olie zijn de drie organische oliën die samenwerken om je nagels en nagelriemen te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Natuurlijke vitamine E (niet-synthetische tocopheryl acetaat) is toegevoegd om zijn krachtige anti-oxidantwerking. Voorts zorgen 21 essentiële oliën voor een aangenaam aroma, dat zowel mannen als vrouwen past. Dadi’Oil is door deze samenstelling een enorm fijn product dat echt gemaakt is om de hele nagelplaat en de omringende huid en nagelriemen te doordringen en optimaal te verzorgen. Het voelt echter niet vettig aan na het intrekken. Dit product helpt je eigen lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen. (Bron HFL Laboratories)

Wij werken met de producten van HFL Laboratories.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

WandelWol bestaat uit 100% wol afkomstig van het schaap. Het bevat geen chemische bewerkingen of toevoegingen. Kenmerken van WandelWol is dat het zacht en rijk aan lanoline (wolvet) is. Dit zit er van nature al in en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Wandelwol neemt transpiratievocht op en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend bij eeltlocaties, likdoorns tussen - onder en op de tenen, verlicht de druk bij pijnlijke wratten, wintertenen. 

€   6,95 zakje van 10 gram WandelWol

€   9,95 zakje van 20 gram WandelWol

€ 18,95 zakje van 40 gram WandelWol

€   9,95 zakje van 20 gram Alpaca Wol

 

WandelWol is ideaal tijdens het sporten, bij het lopen van verre afstanden (Vierdaagse) en het lopen op hoge hakken.  

Let op: WandelWol antidruk-wol mag niet gebruikt worden door personen met een risicovoet.

2020 PEDICURE IN DE MUREN